De eerste blog van Nibram

Nibram thumbnail

De eerste blog van Nibram

Daar zijn we dan. Onze eerste officiële blog die geschreven is door ons. We zijn natuurlijk al een tijdje bezig en vonden het ook eens tijd worden om blogs te schrijven. 

De vraag die we alleen hadden (en velen van ons): kan je nog wel bloggen in het jaar 2021? Ben ik niet te laat? Zitten onze bezoekers wel te wachten op onze blogs? En, voor onszelf, levert bloggen iets op? 

Allemaal vragen waar je antwoord op wil weten, want je tijd verdoen wanneer het niet relevant is, niets oplevert (als in bezoekers, conversie, leads of omzet) of niet beter van wordt is verspilling vinden wij. Het antwoord op die vragen is vrij simpel, want het is dus wel degelijk relevant om te bloggen.

Waarom gaan we bloggen?

Een blog is hét medium om unieke, relevante en recente informatie op te plaatsen en te delen met je bezoekers op het world wide web. Los daarvan zijn blogs ook weer een extra mogelijkheid om gevonden te worden in google en meer traffic naar je website toe te genereren. Als je relevante blogs schrijft die ook voldoen aan alle SEO regels dan kunnen je bezoekers naar je website toe behoorlijk toenemen. Dat is uiteindelijk wat je wil met je website.

En wat nu?

Nu zijn we dus begonnen met bloggen en willen we jullie mee nemen in de affiliate marketing wereld. We willen jullie voorzien van nuttige, handige, belangrijke en recente informatie waar we jullie een handje mee kunnen helpen. Affiliate marketing is natuurlijk een klein gedeelte van het grote overkoepelende digital marketing gebeuren, maar ook dit is voor bepaalde factoren in je online business belangrijk om in je marketingmix mee te nemen en je successen uit te halen. 

We zullen jullie dus voorzien van onderwerpen als onze eigen bedrijfssuccessen, weetjes en ontwikkelingen, maar voornamelijk met echte relevante onderwerpen waar jullie iets aan hebben. Denk aan trends & ontwikkelingen, succesverhalen en alles wat te maken heeft op het gebied van affiliate marketing.

Leuke feitjes:

  • We zijn twee Brabantse vrienden die echt wel van een goede kop koffie of volgeschonken biertje houden
  • We hebben een passie voor sales en de online wereld

Denk je nou van; leuk allemaal, maar willen jullie eens over een bepaald onderwerp schrijven? Stuur ons een berichtje en we zullen voor jou een blog schrijven waar jij mee uit de voeten kunt komen. 

Geen reactie's

Geef een reactie

We horen graag jouw groei ambitie!

Groeien met online marketing

Je eerste stap naar online groei...