Over ons

Waarom Nibram?

2 Brabantse vrienden die elkaar op de middelbare school in het Brabantse Veghel hebben leren kennen via de opleiding ‘ondernemer detailhandel. Beiden hadden de overtuiging en de passie om ooit te gaan ondernemen, de opleiding verklapte het al. De één is een echte keiharde doorgewinterde sales man en de ander is helemaal weg van digital marketing en alles wat daaromheen te maken heeft, als het maar in de online wereld behoort.


Nick en Brandon zijn de krachten gaan bundelen en na een (heel erg cliché allemaal weer) avondje goed doorhalen op zijn Brabants zijn de heren op het idee gekomen om samen een bedrijf te starten. Beide hadden al een heleboel gehoord over affiliate marketing. Sales en digital marketing gecombineerd, die samenwerking moet 100% kloppen!


Maar nu nog een naam… We kwamen erachter dat een naam verzinnen die niet bestaat toch lastiger is dan je denkt. Wettelijk zijn er regels waar jouw bedrijfsnaam aan moet voldoen, maar als eigenaar zijne wil je natuurlijk ook dat het:


  • Niet misleidend is
  • Niet verwarrend
  • Een catchy naam voor buitenstaanders heeft
  • Jong en speels moet zijn

Uiteindelijk na lang wikken en wegen kwamen we op de naam ‘Nibram’. De naam Nibram is een samentrekking van de eerste twee letters van Nick en Brandon. De laatste twee letters mogen jullie zelf uitvogelen.


Tip: het heeft iets te maken met onze core business.


Zo simpel kan het soms zijn! De naam betekent dan verder ook niet veel, maar kan erg bijzonder zijn ;-).


Brandon & Nick

Groot worden

Wat doet Nibram?

Zoals velen van jullie wellicht al gelezen hebben zijn wij een affiliate marketing bureau. Nibram is ontstaan in het jaar 2021 in het Brabantse Uden en heeft sinds dien niet meer stil gezeten.


Nibram groeit en groeit en heeft met meerdere websites genoeg keuze voor jou om met ons een partnership aan te gaan om jouw affiliate op te plaatsen. Nibram streeft ervoor om samenwerkingen te laten werken en te zorgen dat de doelstellingen behaald worden met grote en mooie resultaten.


Vragen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Daag jij ons uit?