Wij doen linkbuilding dat werkt

Met een eigen aanpak…

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een zoekmachineoptimalisatietechniek die het verkrijgen van backlinks, van externe websites, omvat om de zoekmachine ranking van een website te verbeteren. We maken verschil tussen backlinks en verwijzende domeinen. Backlinks zijn links die van de ene website naar de andere website verwijzen. Een verwijzend domein is de backlink op domein niveau dat naar een andere website verwijst.

 

Zoekmachines gebruiken backlinks om de populariteit, autoriteit en relevantie van een website te beoordelen. De kwaliteit en kwantiteit van backlinks zijn belangrijke factoren die de zoekmachine ranking van een website bepalen. Vroeger ging het om kwantiteit, maar tegenwoordig hecht Google veel meer waarde aan de kwaliteit. 

 

Linkbuilding moet worden gedaan op een ethische manier en mag niet in strijd zijn met de richtlijnen van zoekmachines. Dit kan leiden tot negatieve gevolgen voor de zoekmachine ranking van uw website en misschien zelfs een penalty. Het is belangrijk om een ​​goede linkbuilding strategie te hebben en daarbij ook te zorgen voor een evenwicht tussen de kwaliteit en kwantiteit van backlinks.

 

Het is een continu proces en vereist voortdurende inspanning en monitoring om effectief te zijn. Met één maand linkbuilding ga je dus geen verschillen zien.

Waarom linkbuilding?

Linkbuilding is een belangrijke SEO-tactiek die kan helpen om de zichtbaarheid en vindbaarheid van uw website in zoekmachines te verbeteren. Door het verkrijgen van backlinks van relevante en gezaghebbende websites, kunt u uw website als betrouwbaar en relevant voor uw doelgroep positioneren.

 

Linkbuilding kan helpen om meer organisch verkeer naar uw website te leiden en daarmee meer potentiële klanten of gebruikers te bereiken. Door middel van linkbuilding kun je de autoriteit in je branche of niche opbouwen, wat kan helpen om uw merk op lange termijn te versterken. 

 

Een goed uitgevoerde linkbuilding strategie kan leiden tot meer verwijzingsverkeer naar uw website, wat kan leiden tot meer conversies of verkopen. Daarnaast kan linkbuilding ook helpen om uw website te beschermen tegen negatieve SEO-tactieken, zoals het bouwen van spam backlinks naar uw website.

 

Door te focussen op relevante en gezaghebbende websites, kan linkbuilding ook bijdragen aan het verbeteren van de gebruikerservaring van uw website door de bezoekers naar kwalitatieve content te leiden. Linkbuilding is een langetermijnstrategie die tijd en inspanning vereist, maar de resultaten kunnen op lange termijn zeer waardevol zijn voor uw online aanwezigheid en branding.

Linkbuilding soorten

Onze diensten

Webdevelopment

WordPress websites maken, opzetten en het onderhoud van websites in combinatie met de juiste designs.

Affiliate marketing

Lijkt klein, maar kan van ongelooflijk grote toegevoegde waarde zijn voor traffic, leads en conversie.

SEO

Het ultieme resultaat krijgen door de juiste aanpak in combinatie met balans tussen: content, techniek en autoriteit.

Linkbuilding uitbesteden

Jouw online strategie naar eenhoger level tillen met de kennis en specialismen van Nibram

Basis

500,-
Maand
  • 3 pagina's
  • Linkbuilding 100,-
  • Techniek

Premium

800
750,-
Maand
  • 4 pagina's
  • Linkbuilding 200,-
  • Techniek
Populair

Maatwerk

Prijs is gebaseerd op de aanpak die vereist is
maatwerk prijs
  • Backlink audit
  • Autoriteit
  • Techniek

Dit zeggen onze klanten

“Erg tevreden over de samenwerking met Nibram. Altijd snelle communicatie, vriendelijk en behulpzaam. Zonder Nibram waren we niet waar we nu staanmet de mogelijkheid nog harder te groeien."
Affiliateheld.nl
Affiliate partner
"Zoek niet verder als je zoekt naar een professioneel team met expertise op ieder vlak van SEO. Nibram heeft ons als een van de weinige partijen in Nederland kunnen helpen met een internationale linkbuilding strategie."
Calisthenicsworldwide.com
Linkbuilding partner
"Sterke teksten gecombineerd met affiliate marketing is een goede combinatie. Ik zie dat bij Nibram terug en moet zeggen dat ze flink aan de weg aan het timmeren. Keep up the really good work!"
Anne Wittenberg
Anne Wittenberg
Copywriter

FAQ

Linkbuilding is een zoekmachineoptimalisatietechniek die het verkrijgen van backlinks, van externe websites, omvat om de zoekmachine ranking van een website te verbeteren.

 

Zoekmachines gebruiken backlinks om de populariteit, autoriteit en relevantie van een website te beoordelen.

Linkbuilding is een belangrijke SEO-tactiek die kan helpen om de zichtbaarheid en vindbaarheid van uw website in zoekmachines te verbeteren. Door het verkrijgen van backlinks van relevante en gezaghebbende websites, kunt u uw website als betrouwbaar en relevant voor uw doelgroep positioneren.

Een goed uitgevoerde linkbuilding strategie kan leiden tot meer verwijzingsverkeer naar uw website, wat kan leiden tot meer conversies of verkopen.

 

Linkbuilding is een langetermijnstrategie die tijd en inspanning vereist, maar de resultaten kunnen op lange termijn zeer waardevol zijn voor uw online aanwezigheid en branding.

Hulp nodig met jouw online groei?

Nibram

We horen graag jouw groei ambitie!

Groeien met online marketing

Je eerste stap naar online groei...