Onze werkwijze

Onze werkwijze is simpel en makkelijk vorm te geven. We hebben ervoor gekozen om dit ook voor klanten zo simpel mogelijk te houden aan de hand van 4 stappen:

 

  • Nul meting
  • Analyseren
  • Rapporteren
  • Optimaliseren

 

Wij geloven dat wanneer we deze 4 stappen doorlopen we een tevreden affiliate partner hebben en dat we doelstellingen en resultaten neer kunnen zetten zoals de affiliate dat wil.

Tijdlijn

Nulmeting - onze werkwijze
Opstartfase

Nul meting

Een nul meting is altijd goed om te hebben. Zonder nul meting zul jij als bedrijf, maar ook wij niet kunnen weten of we progressie gemaakt hebben of niet en in welke mate. Een nul meting is dus van groot belang om vanuit daar te werken naar doelstelling die behaald moeten worden en resultaten bij te houden. Zo nodig kunnen we bijsturen wanneer dat nodig mocht zijn.

Analyseren - onze werkwijze
Analysefase

Analyseren

Stap 2 van onze werkwijze is het analyseren. Analyseren is misschien wel de belangrijkste stap van alle 4 de stappen. Zonder analyses heeft men geen idee of de affiliate marketing campagne goed loopt of niet. Affiliate marketing draait om cijfers, data en analyses. Je wil bijsturen waar nodig wanneer nodig. Wij zullen de data nauwkeurig in de gaten houden en analyses op maat uitwerken.

Rapporteren - onze werkwijze
Raportagefase

Rapporteren

Bij het rapporteren kan men een heldere, duidelijke en overzichtelijke rapportage verwachten. Hierin zullen verbeterpunten en eventuele bijsturingen in opgenomen worden. Wij zijn de specialisten met de kennis, maar onze klanten zijn degene die het goed moeten keuren.

Optimaliseren - onze werkwijze
Optimalisatiefase

Optimaliseren

Optimaliseren is van onze werkwijze het laatste punt, maar wel het langdurigste punt. Na een nulmeting, de analyses en het rapporteren is het belangrijk om te bepalen of alles de goede richting in gaat. Optimaliseren blijft altijd mogelijk al is het maar een kleine wijziging. Wij zijn de specialisten en in dit stadium laten wij zien dat we ons aan ons woord houden.

We horen graag jouw groei ambitie!

Groeien met online marketing

Je eerste stap naar online groei...