Affiliate marketing gurus

Inhoudsopgave

   

  Affiliate marketing is wanneer een product eigenaar andere marketeers toestaat zijn of haar product op hun platform te verkopen, en de marketeer een percentage van de verkoop ontvangt als winst voor de verkoop. Dit is verschillend van een pay-per-click programma (omdat een affiliate geen geld verdient van de product eigenaar tenzij hij iets daadwerkelijk verkoopt) tot commissie van een verkocht product. Dit kan ook worden opgevat als een op incentives gebaseerd winstmakend systeem. Affiliate marketing is een manier voor een bedrijf om zijn producten te verkopen door affiliates marketing gurus (personen) in te schrijven, die de producten van het bedrijf op de markt brengen voor een commissie of een incentive, of een deel van de verkoop die uit deze promoties voortvloeit. Als u een affiliate bent, verkoopt u dus eigenlijk de producten van anderen.

  Affiliate marketing is iets wat heel erg veel gebruikt wordt en wat ook zeer belangrijk is voor je website. Heel veel grotere bedrijven maken al gebruik van een affiliate marketing bureau. Daarom kan het handig zijn om hier zelf ook een keertje naar te kijken. Gelukkig zijn er affiliate marketing gurus die jou kunnen helpen om te kijken hoe jij precies verder gaat met de marketing. 

  Dit soort mensen willen je graag helpen om beter te worden in de marketing aan het kijken wat ze voor jou kunnen betekenen. Uiteindelijk gaat het er namelijk om dat jij als bedrijf beter wordt van affiliate marketing.

  Wanneer ben je een affiliate marketing guru?

  De eerste vraag die je jezelf gaat stellen is uiteraard, wanneer ben je dan aan Affiliate marketing guru? Eigenlijk zijn dit mensen die heel erg goed zijn in hun beroep. Zo weten deze precies hoe alles gedaan moet worden en wat de beste opties zijn. Ze weten alle verschillende trucjes en weten ook precies hoe alles in elkaar zit. 

  Op die manier wordt je een affiliate marketing guru. Je weet namelijk precies hoe je mensen kunt helpen om een onderneming te boosten en te laten zien wat er precies allemaal gedaan moet worden aan de website om het op de juiste manier te laten lopen. Het kan soms best lastig zijn om te weten hoe je dit aan moet pakken. Een affiliate marketing guru kan je hier echter goed bij helpen. 

  Een guru is iemand die jou wilt helpen om affiliate marketing te gaan leren. Het kan een behoorlijke klus zijn om dit te gaan leren. Daarom is het altijd handig om een soort mentor te hebben. Een guru is eigenlijk een soort mentor die jou wil gaan helpen om je te gaan ontwikkelen. Het is natuurlijk altijd fijn om een mentor te hebben die jou wil gaan helpen en je wil gaan leren hoe je iets moet gaan doen. Dit kun je dus doen door middel van een affiliate marketing guru in de arm te nemen. 

  Een affiliate marketing guru moet eerst heel veel weten van het onderwerp voordat ze zichzelf een guru kunnen noemen. Daarnaast moeten zij zich ook als een mentor kunnen gaan gedragen en je zelf allerlei verschillende dingen gaan leren. Zij zijn er al zo goed in en hebben er al veel geld mee verdient zodat zij jou alles kunnen gaan leren. Dit kan alleen maar op de manier als ze hier ook daadwerkelijk iets tijd in willen gaan steken.

  Affiliate marketing gurus

  Wat is een affiliate marketing guru?

   

  Gurus zijn denkers in hun respectieve gebieden, in dit geval dus affiliate marketing. Door het volgen van affiliate marketing goeroes, zult u geleidelijk aan in staat zijn om te leren hoe men affiliate marketing opzet, inzet en uit de negen-tot-vijf sleur te springen en je eigen baas te zijn.

  Er is zeker geen gebrek aan affiliate marketing op het internet. Dit kan komen met vele platformen zoals social media, Meta of tutorials op YouTube. Echter, niet alle artikelen of video’s verdienen uw tijd. Sommigen vertellen je dat je ’s nachts rijk kunt worden als je hun tool koopt of je inschrijft voor hun opleiding (wat misschien nooit zal gebeuren), terwijl anderen gewoon simpelweg geen inhoud hebben. Om eerlijk te zijn, is er niet veel écht goed materiaal over affiliate marketing op YouTube.

  Dus hoe kun je tot de kern van de zaak komen? We hebben hier de top vijf affiliate marketing goeroes opgesomd die wij persoonlijk erg goed vonden, en we hopen dat deze affiliate marketing gurus je ook verder opweg kunnen helpen (door hun bruikbare affiliate marketing tips, op hun YouTube kanalen). Natuurlijk zijn er veel andere mensen die heel populair zijn en ook als affiliate marketing guru fungeren, maar wij richten ons op onderstaande.

   

  5 online marketeers die de skills bevatten om als affiliate marketing gurus te fungeren

   

  1. Seth Godin

  Hij is een ondernemer, bestseller auteur en spreker die bekend staat om zijn blogs die wereldwijd elke dag door miljoenen lezers worden gelezen. Naast het lanceren van een van de meest populaire blogs ter wereld, heeft hij 19 bestsellers geschreven zoals Linchpin, All marketers are liars, Tribes, etc. Godin heeft de vaardigheid van het bloggen onder de knie en is vooral beroemd om zijn korte artikelen die niet meer dan 350 tot 500 woorden bevatten, maar die zo goed geschreven zijn dat ze duizenden retweets en shares krijgen op alle sociale media kanalen.

    

  1. Rae Hoffman

  Rae Hoffman is een uitzonderlijke marketeer en al bijna twee decennia lang een doorgewinterde ondernemer. Ze is toevallig ook een uiterst succesvolle blogger, spreker, auditor, en een schrijver. Dat klopt, de sleutel tot succes is ook om te leren, te groeien en je te blijven bekwamen. Ze is de eigenaar van Sugaree en mede-eigenaar van Pushfire. Ze heeft haar marketingkennis vergroot en strategieën bedacht om uit te blinken in een concurrerende markt. Ze heeft tonnen aan marketingtactieken achter de hand en heeft zich ontpopt als een pionier op het gebied van competitieve marketing.

    

  1. Guy Kawasaki

  Guy Takeo Kawasaki is een in Amerika geboren marketingspecialist, auteur, en een in Silicon Valley gevestigde durfkapitalist. Hij is een van de meest vooraanstaande online/ affiliate marketing gurus die men kan raadplegen voor kennis en wijsheid. Hij is ook de auteur van een aantal van de meest populaire marketing boeken zoals “De kunst van het starten” en “De kunst van sociale media”. Hij heeft ook een eredoctoraat van Babson College. Zijn schrijven richt zich voornamelijk op het maken van geld online door het bouwen van uw bedrijf en het uitbreiden van het bedrijf door middel van online invloed.

   

  1. Neil Patel

  Hij is een fulltime blogger, ondernemer, angel investor en SEO expert. Hij heeft zichzelf gevestigd als selfmade miljonair en hij is ook de oprichter van online bedrijven die miljoenen dollars opleveren, zoals Crazy Egg en Quick Sprout. Na de recente lancering van zijn persoonlijke blog Neilpatel.com, begon hij tips te delen over hoe men duizenden bezoekers naar hun website kan brengen. Hij nam voordeel van de kanalen zoals Youtube.com en postte stap voor stap een handleiding voor sociale media marketing en affiliate marketing. Er is een goede kans dat je een van zijn vele artikelen of boeken hebt gelezen, hem hebt horen spreken of een van zijn video’s hebt bekeken. Hij is overal, het opleiden van marketeers, eigenaren van kleine bedrijven, en het helpen van mensen om hun bedrijf te laten groeien. Op 30 jarige leeftijd heeft hij naam gemaakt en is hij een leidend licht geworden voor de mensen die hun bedrijf online willen starten. De reis van Neil laat zien dat er geen limiet is aan wat je kunt bereiken met de juiste mentaliteit en mentoren.

    

  1. Darren Rowse

  Hij is een bekende en gevestigde fulltime blogger, publieke spreker, blog consultant, en oprichter van verschillende blogs en blog netwerken. Enkele van zijn bekende blog netwerken zijn b5media, Problogger, en digital-photography-school.com. Hij begon met bloggen in de goede oude tijd toen het nog maar een woord was en bijna niemand het kende. Hij begon duizenden dollars te verdienen vanaf het allereerste begin, binnen een jaar toen hij zijn eerste blog post lanceerde in 2002. De meeste mensen geloven dat Problogger de belangrijkste bron van zijn inkomen is, maar dat is niet waar. Het grootste deel van zijn inkomen komt van zijn Digital Photography School die meer dan miljoenen lezers en e-mailabonnees heeft die staan te popelen om de beste DSLR’s en de camera’s die Darren Rowse aanbeveelt te kopen.

  Affiliate marketing guru uitgelegd

  Heb ik een affiliate marketing guru nodig?

   

  Het kan natuurlijk zijn dat jij zelf heel veel van het onderwerp wil gaan leren en dat je niet precies weet hoe je dit moet gaan aanpakken. Een guru kan je hier dan mee gaan helpen. Het is uiteraard geen verplichting om een guru in te schakelen. Het kan wel een goede toevoeging zijn voor jezelf om op de juiste manier alles te gaan leren en te kijken wat de beste opties voor jou zijn. Dit is gewoon een kwestie van kijken wat voor jou het beste werkt.

  Niet iedereen werkt goed met een mentor, maar veel mensen wel op het moment dat je mentor hebt, die kan je wel gaan leren wat je wel en wat je niet moet gaan doen. Verder leer je wat de beste opties voor jouw onderneming zijn. Uiteindelijk gaat het er om dat jouw onderneming groter wil gaan worden. Een mentor die wil je al gaan leren hoe je dit het beste kan gaan doen. 

  Soms heb je een mentor nodig om je duidelijk te maken wat er wel en wat er niet moet gebeuren. Andere keren zal je mentor niet nodig hebben. Dit komt omdat je zelf wel ongeveer weet hoe alles werkt en wat de opties zijn van affiliate marketing.

  Je kan voor jezelf vrij makkelijk bepalen of je een guru nodig hebt of niet. Je kan gaan kijken hoeveel tijd jij nog in dit onderwerp moet gaan steken. Als jij geen guru hebt op het moment dat dit niet heel veel tijd is, dan zal het allemaal wel meevallen. 

  Maar op het moment dat jij wel heel veel tijd hier nog moet gaan insteken, kun je beter vragen om hulp. Een guru kan je dan helpen met de hulp om jouw steeds verder te laten ontwikkelen. Daarom kan het handig zijn om een guru in te schakelen. Zij kunnen een mentor voor jou spelen. Dit is ontzettend handig om te hebben op het moment dat je ergens nog niet zoveel verstand van hebt.

  Kan ik elke guru om hulp vragen?

  Als je op internet een affiliate marketing guru gaat opzoeken, ga je heel wat verschillende personen tegen komen. Niet elke guru zou voor jou een mentor willen zijn. Niet elke guru zal je willen helpen. Misschien zitten ze vol en hebben ze op het moment geen tijd voor je. Het kan ook zijn dat iemand een guru is, maar op dit moment geen les wilt geven. Er zijn dus heel wat verschillende factoren waarom een guru je wel op niet kan gaan helpen.

  Verder kan het ook lastig zijn om te bepalen welke guru jou kan gaan helpen. Er zijn er namelijk zoveel en je weet niet of ze je allemaal hetzelfde kunnen gaan bieden. Het beste is dan om onderzoek uit te gaan en te kijken welke guru jou het beste kan helpen. Dit zou namelijk per guru verschillen. 

  Je kan gaan kijken op de website wat voor soorten aanbiedingen ze allemaal hebben en wat er voor jou het beste gaat werken. De ene keer zul je een cursus moet volgen en de andere keer zullen ze je gewoon per keer gaan helpen. Het is een kwestie van goed kijken op de website van de guru en kijken wat voor jou het beste werkt.

  Er zijn ook heel wat gurus die je juist veel geld vragen en andere guru’s vragen er wat minder geld voor. Het is even kijken hoeveel jij er voor wil betalen en wat je budget er voor is. Het zou per persoon verschillen hoeveel je daaraan kwijt wil. Dit komt omdat het natuurlijk wel één grote investering is. 

  Bijna elke guru zou je moeten gaan betalen. De prijs kan echter sterk van elkaar verschillen hierbij is het een beetje aan jezelf om uit te kiezen welke je het beste kunt gebruiken. Het is een kwestie van inschatten wat je zelf nodig hebt en wat je juist niet nodig hebt. Op het moment dat je iemand vraagt om hier te helpen, is het natuurlijk wel de bedoeling dat jij ervan leert en dat je zeker weet dat je in de toekomst daadwerkelijk wat aan gaat hebben.

  Affiliate marketing betrouwbaarheid

  Is een affiliate marketing guru betrouwbaar?

  Het is ook niet al te onbelangrijk om te weten of een guru betrouwbaar is. Anders betaal je uiteindelijk voor iets wat je niet krijgt of wat je al weet. Het beste is dan ook om eerst je research te doen voordat je zomaar ergens aan gaat beginnen. 

  Zo voorkom je hem dat je ergens voor betaalt, waar jij later achteraf helemaal niks meer aan hebt. Natuurlijk zijn de meeste gurus betrouwbaar, maar er kunnen er wat tussen zitten die niet betrouwbaar zijn. Het is altijd belangrijk om op je hoede te zijn.

  Je kan het beste online gaan kijken naar de reviews die verschillende mensen achter hebben gelaten over de guru. Op het moment dat deze reviews goed zijn, dan kun je ervan uitgaan dat de guru betrouwbaar is en weet je vanzelf of je iets aan gaat hebben of niet. 

  Het is soms moeilijk om te bepalen aan de hand van de reviews of het daadwerkelijk waar is, wat iemand zegt. Dit komt omdat het natuurlijk wel een ervaring van iemand is. Maar hoe meer mensen het zeggen, hoe makkelijker jouw vanuit kan gaan dat het daadwerkelijk zo is gegaan. Als de reviews slecht zijn, kun je het beste kiezen voor een andere guru. 

  Op het moment dat je iets niet vertrouwt of dat je niet precies weet wie iemand is, kun je dit beter uit gaan zoeken dan dat je risico gaat lopen. De meeste mensen die er echt verstand van hebben, hebben namelijk wel een aanhang. Deze kun je heel makkelijk op internet vinden. 

  Het is dan ook belangrijk dat je eerst alles goed uitzoekt. Dit kun je doen door naar verschillende bestanden te kijken die al openbaar zijn gemaakt over cursussen en al dat soort dingen. Op die manier weet je of een mentor jou daadwerkelijk kan gaan helpen of dat je het beter op een andere manier kan gaan aanpakken.

  Er zijn heel wat gurus die heel graag andere mensen willen helpen. Er zijn ook gurus die niet helpen en liever alles voor onszelf houden. Dit is natuurlijk ook handig en het moet ook gewoon te respecteren zijn. Je kan een guru vragen om je te helpen, maar het is niet altijd zo dat ze je beamen. Dit maakt het geen slechte guru. Misschien hebben ze een geen getuigen nog niet voor je. Dit is alleen maar goed dat ze dit dan aangeven en dat je niet onnodig veel tijd ergens in gaan steken. 

   

   

  Wat is een affiliate marketing guru?

  Een affiliate marketing guru is iemand die heel erg goed zijn in hun beroep. Zo weten deze precies hoe alles gedaan moet worden en wat de beste opties zijn om jouw affiliate marketing campagne te laten slagen. Ze weten alle verschillende tops & tricks en weten ook precies hoe alles in elkaar zit. 

  Hoe betrouwbaar is een affiliate marketing guru?

  Een affiliate marketing guru is zeer betrouwbaar! Dit komt omdat hij/zij al zo lang in het vak zit en dus ook enorm veel connecties zal hebben die dit kunnen bevestigen aan jou. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je iemand in huis hebt gehaald die niet aan je verwachtingen zal voldoen.

  We horen graag jouw groei ambitie!

  Groeien met online marketing

  Je eerste stap naar online groei...